Wij importeren hoge zeer hoogwaardige foliekassen tegen de beste prijs welke eenvoudig op te zetten zijn. De buizen van de foliekassen hebben een diameter van 32mm.

 

De stevige folie (180 micron) wordt op rol meegeleverd. De kassen hebben een hoogte van 2,54 meter en zijn dus bij uitstek geschikt voor het verbouwen van o.a. tomaten en andere hoge gewassen.

De kassen worden geleverd in 4 of 5 kartonnen dozen plus een rol folie. Een overzichtelijke handleiding is bijgesloten. Kom je er niet uit met de installatie, dan kun je ons altijd bellen.

Installatie

Wij installeren eventueel de kas bij u op locatie. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Foliekassen

Groene vingers en altijd al een grote(re) kas willen hebben? Een echte kas van glas wordt al snel onbetaalbaar voor de gemiddelde hobbyist. Een goed alternatief is dan een foliekas of z.g. tunnelkas.

Wij leveren hoge foliekassen tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Onze kassen hebben een hoogte van 2,54 meter en zijn ideaal voor het kweken van tomaten en andere hoge planten. De kassen hebben een breedte van 4 meter en leveren we in drie verschillende lengtes 6, 8 en 10 meter. Alle kassen worden geleverd  met folie en zijn uit voorraad leverbaar.

Grondankers

Wij leveren grondankers voor het makkelijk verankeren van anti-worteldoek en de kassen aan de grond. Naast de grootverpakkingen die we aan bedrijven leveren kunnen we ook losse stuks leveren. Neem even telefonisch contact met ons op indien deze wilt bestellen of voor meer informatie.